dimarts, 30 de desembre de 2008

Tot.


[...]
L'endemà serà diferent, penses.
I resulta cert, tot es veu diferent. Incluida la vida se't planetja d'una altra perspectiva de com t'he l'havies estat planejant. Però planejar la vida és una bestiessa, oi? Ja, i tots ho sabem, però jo em refereixo a aquells plans a curt termini ( menjar-me un gelat a l'estiu, anar al concert del "Periquito" o viatgar moooooooolt).

Quan t'aixeques encara no ets conscient de que estàs en un any nou,on la nit anterior t'he la vas passar emorrat als vasos de litrones i ballant amb aquells amics que podries dir un cop més " de tota la vida".
Però quan hi penses, t'hi pares, i molta estona, o això almenys passa a les persones que tenen lligams del passat i que no gosen ni volen deixar.

Crec que no he pensat mai tant com el primer dia de l'any. Els sentiments se'm remouen i tots els flash backs retomben en el meu cap dient-me tantes coses a la vegada que m'entristeixo només de pensar que potser mai tornaran, o mai millor dit: segur que no tornaran.

I recupero forces autocumplint-me les espectatives a realitzar en aquest any, i m'auto-em-faig-mal dient-me: tot torna.

I tot torna.
Tot.

6 comentaris:

Cesc ha dit...

De vegades pensem que "trobar" algú o quelcom és una sort, un destí, una casualitat o una causalitat...
De vegades, però, ho perdem.
De vegades, la màgia, fa que "retrobem" allò que tal vegada crèiem perdut...

A l o h a n n a

a(nn)a ha dit...

Retrobar és tornar.
Tornar.. tornar.. :)

Anònim ha dit...

No podem esperar que torni res... Tot i que és sabut que tot torna, amb diferents disfresses, amb altres màscares que cal saber-les per no caure altre volta en el mateix error ( o, si vols, en el mateix).

Dessmond ha dit...

Tirar de litrona porta indefectiblement a això, que tot torna. I el temps no torna mai.

a(nn)a ha dit...

Torna relativament, està clar. Però torna, o sinó pregunta'm-ho a mi!

Dessmond ha dit...

Potser és que es repeteixen determinades coses, però el temps vola que dona gust. De totes formes celebro que et retorni. A mi m'estressa molt veure que no em passa. L'enhorabona!